Volta Solarprojects wordt Aton Projects

Volta Solarprojects, onderdeel van Volta Solar, gaat verder onder de naam Aton Projects. Aton Projects is volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van grootschalige zonne-energie systemen.

Aton_gebouw_logo.jpg

Zelfstandig bedrijf

Vanuit Volta Solar is Aton Projects uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf. Daarom is er nu gekozen voor een nieuwe naam. Aton Projects realiseert grootschalige, industriële zonne-energie projecten voor toonaangevende ontwikkelaars in de markt. Het betreft projecten op grootschalige daken, grondgebonden zonneparken en drijvende zonneparken.

Aton Projects heeft veel kennis en ervaring opgebouwd door het uitvoeren van complexere projecten. Zo hebben wij zonneparken gerealiseerd op water, afvalbergen, taluds en carports. Ook met batterijsystemen zijn de eerste ervaringen opgedaan. De benodigde O&M diensten worden door ons geleverd voor de gerealiseerde projecten. Hiervoor beschikken wij over eigen serviceteams en een netwerk van onderaannemers.

Groeipotentie

Aton Projects heeft inmiddels 15 jaar ervaring in de branche, voor de komende jaren zien wij nog volop mogelijkheden om door te groeien. Ons ervaren team wordt voortdurend uitgebreid om aan te blijven sluiten op de laatste ontwikkelingen in de markt. Aton Projects blijft bewijzen dat zij de EPC-er zijn voor grootschalige zonne-energie projecten, door de projecten op een succesvolle wijze te realiseren. Wij werken momenteel aan projecten tot 80 MWp en hebben de ambitie en potentie om nog grote projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Aton Projects breidt haar werkgebied ook uit naar andere landen. Zo worden dit jaar de eerste projecten in Duitsland opgeleverd. Wellicht dat het werkgebied in de toekomst nog verder wordt uitgebreid, afhankelijk van hoe de markt zich verder ontwikkeld.

Onderdeel van Essent

Aton Projects is onderdeel van Essent, dat weer behoort tot het Duitse E.ON en is daarmee onderdeel van één van de grootste energiebedrijven van Europa. Dit biedt Aton Projects een zeer sterke positie in de markt als het gaat om strategische inkoopkracht en financiële stabiliteit.

Vragen?

Bij vragen over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:
Hans Schoenmakers, 06 1552 9066.

 

BWF20211005084LR.jpg
floating_image4.jpeg