Construction

Ons projectteam voor de uitvoeringsfase bestaat uit een projectmanager, een sitemaner en de projectengineer. De projectmanager is eindverantwoordelijk en dient als aanspreekpunt voor de klant. Onze sitemanager stuurt de toeleveranciers en monteurs aan op de bouwplaats. De engineer draagt zorg voor de “as-built” documentatie.
 

construction-project1.jpeg

Gedurende de uitvoering houden wij onze opdrachtgever en eventuele adviseurs middels bouwvergaderingen goed op de hoogte van de voortgang van het project, tot het project conform alle kwaliteit- en veiligheidseisen naar tevredenheid wordt opgeleverd aan de klant.

Wij beschikken over de nodige praktijkervaring die nodig is om de bouwfase van een project vlekkeloos te laten verlopen. Aton Projects heeft geïnvesteerd in het nodige materieel, waardoor er op een kosten efficiënte manier gebouwd kan worden. Voor de installatie van het DC deel werken wij samen met enkele vaste partners, vanuit ons internationale netwerk van onderaannemers. Wij hebben eigen engineers en monteurs in diens voor de realisatie van de netinkoppeling.