Diensten

Onze eigen inspecteurs en onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat de systemen veilig blijven werken. Kwaliteit en veiligheid kunnen alleen worden gegarandeerd door zowel preventief als correctief onderhoud op een hoog niveau uit te voeren.

Engineering

Aton Projects heeft een team van ervaren engineers, dat ieder project tot in detail ontwerpt volgens strenge kwaliteitseisen. Wij zijn gewend dat onze ontwerpen technisch getoetst worden door de bekende onafhankelijke adviesbureaus, in het kader van het verkrijgen van de financiering voor een grootschalig project.

Lees meer
#

Procurement

Met Essent als moederbedrijf, kan Aton Projects opereren als één van de meest stabiele EPC bedrijven in Nederland. Essent is onderdeel van het Duitse E.ON en is daarmee onderdeel van één van de grootste energiebedrijven van Europa. Dit biedt Aton Projects een zeer sterke positie als het gaat om inkoopkracht en financiële stabiliteit.

Lees meer
#

Construction

Ons projectteam voor de uitvoeringsfase bestaat uit een projectmanager, een sitemaner en de projectengineer. De projectmanager is eindverantwoordelijk en dient als aanspreekpunt voor de klant. Onze sitemanager stuurt de toeleveranciers en monteurs aan op de bouwplaats. De engineer draagt zorg voor de “as-built” documentatie.

Lees meer
#

Q&M

Een goede PV-installatie dient goed te worden onderhouden. Daarom heeft Aton Projects een eigen O&M afdeling. De gebouwde installaties worden door de ervaren experts continue in de gaten gehouden. Onze eigen inspecteurs en onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat de systemen veilig blijven werken. Kwaliteit en veiligheid kunnen alleen worden gegarandeerd door zowel preventief als correctief onderhoud op een hoog niveau uit te voeren.

Lees meer
#