Procurement

Met Essent als moederbedrijf, kan Aton Projects opereren als één van de meest stabiele EPC bedrijven in Nederland. Essent is onderdeel van het Duitse E.ON en is daarmee onderdeel van één van de grootste energiebedrijven van Europa. Dit biedt Aton Projects een zeer sterke positie als het gaat om inkoopkracht en financiële stabiliteit.

Een substantieel deel van onze inkoopcontracten wordt afgesloten via E.ON. Voor Solar beschikken wij over een eigen inkoopteam op het hoofdkantoor in Den Bosch, waarmee wij nauw samenwerken. Inkoopvolumes van de verschillende bedrijven onder E.ON worden gebundeld. Vervolgens wordt vaak via een tender ingekocht bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Op deze manier zijn wij verzekerd van de beste inkoopprijs en (garantie)voorwaarden.

What our organisation looks like today:

ATON_LOCATIONS.svg

> 50M

Constomers

> 700

Supply Chain employees

15

Countries

> 30.000

Suppliers

Kwaliteitscontrole

Samen met Essent en E.ON besteden wij veel aandacht aan kwaliteitscontrole. Zo worden tijdens de productie van onze zonnepanelen en voor transport inspecties uitgevoerd door een door ons ingeschakelde inspecteur. Het is voor ons ook gebruikelijk dat er tijdens de bouw van een project en/ of bij oplevering er kwaliteitscontroles en inspecties worden uitgevoerd door de bekende onafhankelijke adviesbureaus in opdracht van onze klant.

procurement2.jpg

Vragen of meer weten?

Vul uw gegevens in en dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.